Hej kollega, kund eller partner!
Att byta namn är egentligen ingen stor grej tycker vi, även om det naturligtvis finns lite känslor i det. Det stora och viktiga är snarare att vi på Aptum sedan ett tag tillbaka gått samman med Presto och att vi nu, tillsammans, är en av landets största och starkaste verksamheter inom brandsäkerhet och skydd mot olyckor. Detta gör vi dessutom med lokal närvaro på över 50 platser i Norden.

För Gustav och mig, som grundade Aptum 2005, är det oerhört viktigt att vi blir lite bättre varje dag, att vi lär oss, utvecklas och tar nya steg för att våra kunder ska kunna jobba och verka allt säkrare. Vi är idag stolta delägare i hela Prestokoncernen och som Presto får vi, som sagt, ett nytt namn, men också ett mer heltäckande och kraftfullare sammanhang som stärker och skärper oss och alla som litar på oss. Vill du veta mer om vad det betyder för dig och vår samverkan, tveka inte att höra av dig. Förhoppningsvis hinner vi före med att berätta mer!

Aptum planeras nu att fusioneras med Presto vid årsskiftet och namnbytet kommer ske löpande och vara helt genomfört senast 1a april 2020. Vad som inte kommer att ändras och det kan du vara helt säker på, är vikten och allvaret vi fäster vid din och din verksamhets säkerhet!

Vill du veta mer, hör av dig
gustav.paringer@presto.se

Missa inget! Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

ANMÄL DIG HÄR