Kompetensstöd

Säkerhet bygger på kunskap, erfarenhet och ett gediget förebyggande arbete. Mycket kan göras för att undvika olyckor, men om olyckan är framme gäller det att agera rätt. Aptum arbetar med säkerhet dagligen och är ständigt uppdaterad kring lagkrav och regler. Vårt jobb betyder säkerhet för dig. Med tjänstepaketet kompetensstöd hjälper vi er att säkerställa kompetensen på arbetsplatsen. Genom ett gediget paket av tjänster ger vi er överblick och kontinuitet för att ni tryggt ska kunna fokusera på er verksamhet.

 

Vilken är er utmaning med kravutbildningar?

Det kan vara svårt att hålla reda på de senaste reglerna om vilka utbildningar som behövs och vilka krav som ställs på er som arbetsgivare. Vi på Aptum har gedigen kunskap om det senaste kring kravutbildningar. Med tjänstepaketet Kompetensstöd får ni som kund flertalet tjänster som säkerställer att er arbetsplats får tillgång till uppdaterade och högkvalitativa utbildningar i tid.

Effektiv hantering av era kompetensbehov

I Kompetensstöd ingår tjänster för att skapa tydlig översikt över alla era utbildningsbehov och möjliggöra rätt kompetensnivå inom verksamheten. Vi kartlägger era anställdas befintliga kompetenser/behörigheter och sammanställer dessa som kompetensprofiler i vår portal. Utifrån profilerna identifierar vi utbildningsbehov fortlöpande och kommunicerar dessa till er. Vår kompetenssamordnare kontaktar er personligen en gång per kvartal för att meddela om certifikat är på väg att löpa ut samt erbjuda er möjlighet att i god tid planera för de anställdas utbildningar. Ni har även själva tillgång till den samlade informationen i vår portal. Vid uppdaterade lagkrav, föreskrifter eller råd informeras ni om dessa. Vi samlar fortlöpande information om nyanställda samt avslutade anställningar. Om frågor dyker upp om kravutbildningar finns vi tillgängliga över telefonsupport. Allt för att ni ska kunna fokusera på er verksamhet!

Rikstäckande utbud

Aptum finns i hela Sverige och har instruktörer inom alla kravutbildningar. För att underlätta för er som kund håller vi utbildningar i era egna lokaler eller om önskvärt i våra konferensanläggningar runt om i Sverige. Ni kan boka utbildningar på olika sätt, antingen i helgrupp eller som enskilda bokningar på öppna tillfällen – det som passar er bäst.

 

Detta ingår i tjänsten Kompetensstöd:

 • Uppföljningssamtal 1 ggr/kvartal
 • Ständigt uppdaterad personallista och kompetenser
 • Telefonsupport gällande kompetenskrav
 • Rabattavtal på samtliga utbildningar
 • Fri bokning av 2 personer till årlig seminariedag för HR-nätverk
 • Import och export av kundinformation
 • Nyhetsuppdatering gällande utbildning & krav 2 ggr/år
 • Hantering av certifikat/intyg*
 • Certifieringar och utgångsdatum
 • Upprättande av kompetensprofil på anställda**
 • Utbildningsportal
Kompetensstöd

Kontakta mig


Leo Häggström
Försäljning
090-206 08 02
Maila mig >>
Kontakta oss

Ring oss

Umeå - 090-780 80 00
Borlänge - 0243-204 110
Gällivare - 0970-52 27 00
Luleå - 0920-40 74 00
Skellefteå - 0910-200 400
Storuman - 0951-58 43 00
Sundsvall - 060- 606 64 01
Örnsköldsvik/Fallskydd - 0660-43 10 40

Maila oss

E-post: info@aptum.se